August 2019

KUNSTSKABET

Trekantområdets Festuge 2019

Opbygning af kunstprojektet TAPE        august 2019

 Vejle Kommune er en aktiv medspiller i Trekantområdets Festuge og er med på rigtigt mange felter. På nogle af felterne har Vejle Kommune ønsket at inddrage KUNSTSKABET .

 

Kunstnergruppen Numen/For Use skal for første gang samtidigt opbygge tre af deres gigantiske TAPE installationer i Danmark.

Værkerne er så store, at publikum kan gå på oplevelse inden i dem.                    

 

I perioden 16. 22. august opbygges en TAPE installation i Spinderihallerne i Vejle Der arbejdes dagligt mellem kl. 9.00 – 18.00/19.00. Samt der arbejdes om formiddagen den 23. august

Skal du med på det spændende projekt ?     Man deltager i projektet så vidt det er muligt, helst i hele perioden.

Alternativt kan man deltage 2 – 3 dage.  Det tager tid at oplære nye    i projektet, derfor er der krav om længden på din deltagelse-.

 

Der vil være fuld forplejning i perioden.

Se film fra opbygning af tidligere værk: https://vimeo.com/23322827

 

Din profil: Du er praktisk indstillet, har hænderne godt skruet på,  og er OK med at skulle arbejde på høje stiger.

Uddannelse og instruktioner vil blive givet på engelsk.

 

Du indgår i en gruppe, der under ledelse af Numen/For Use, får en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Du er med til at skabe en uforglemmelig kunstoplevelse i Vejle.

 

Kunstnergruppen har de seneste år oplevet stor international  succes og deres værker er vist verden rundt - fra Paris, Melbourne og Berlin til Tokyo og Sao Paolo. Udover Vejle opbygges installationer i  Street Dome i Haderslev og Vejen Idrætscenter. Gigantiske, organiske konstruktioner, der næsten ophæver tyngdekraften og udfordrer arkitekturens konkrete former.

 

Numen/For Use har vundet adskillige internationale priser og opnået stor anerkendelse og bevågenhed for deres enestående design- og kunstprojekter.

Kunstnergruppen består af de tre europæiske industrielle designere Sven Jonke, Christoph Katzler og Nikola Radeljković.

Gruppen blev etableret i 1998. I 2008 begyndte de at eksperimentere med objekter og koncepter uden forudbestemt funktion. Et af resultaterne er  store TAPE-installationer i en række af verdens største byer - nu også Vejle.

 

De tre installationer vil efter færdiggørelsen kunne opleves af publikum i hele festugen fra den 23. august til den 1. september.  

 

En enestående mulighed for at deltage i et spændende projekt.

Grib chancen – tilmelding til Vibeke – hurtigst muligt.

Mail: mail@kunstskabet.dk