Julekoncert fredag den 13. december 2019

Julekoncert

De 3 Kgl. Tenorer

Fredag den 13. december 2019 Kl. 19.30

 

En fantastisk, forrygende, usædvanlig,    helt ekstraordinær julekoncert                 Opera og operette som selv ”absolut ikke opera fans” holder af. Humoren er med under hele koncerten og er samtidig et vidnesbyrd om et enestående kunstnerisk engagement leveret yderst elegant.

 

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske italienertenor. De smukkeste, lyriske klange ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

 

Peter Steen Andersen har gjort det til sin mission at sprede glæde gennem sang – en sprudlende, legende livsglæde.

 

Dorte Elsebeth Larsen, Sopran – har vundet International Vocal Competition Italy. Med prisen fulgte engagementer i New York, Tokyo, Moskva, Italien og Frankrig.

 

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet Giuseppe Verdi i  Italien samt på The Royal College of Music i London og har stiftet De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, der har optrådt verden over.    

John Venning er den elegante charmør,                  der styrer koncerten -                   forrygende, festligt, elegant.

 De 4 operasangere har alle en flot uddannelse bag sig – har sunget på internationale anerkendte scener og alle med tilknytning til Det Kgl. Teater. En velspillende pianist er med på scenen.

                 En kongelig oplevelse

   Koncerten afholdes i Brejning Kirke  

             Dørene åbnes kl. 19.00

 

Koncerten er i 2 afdelinger. I pausen serveres en forfriskning & lækkert mundgodt samt en overraskelse.

 

Pris inkl. mundgodt og overraskelse i pausen:

               Medlemmer: 120,00 Kr.              Ikke medlemmer: 160,00  Kr.

Tilmelding: mail@kunstskabet.dk

Julekoncerten er støttet af Vejle Kommune