MIKAEL K (KLONDYKE) SOLO

Cafe Snack præsenterer 

MIKAEL K (KLONDYKE) SOLO
Intimkoncert
Fredag den 23. november 2018 Kl. 19.30

MIKAEL K mestrer det danske sprog. Han er nordjyde og en af Danmarks absolut bedste og mest originale sangskrivere. Han indtager scenen helt ud over kanten med sine instrumenter og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.
Nordjyden har et sikkert greb om sin underfundige blanding af folkemusik, visekunst, countryrock og danskpop i overalls.
Hans album: Sange fra Nord – er en samling musikalske portrætter af de stille eksistenser og de larmende personager, der befolker Danmarks nordlige region. 
Informations musikanmelder gav albummet ”Sange fra Nord” følgende ord med på vejen:  “Det er et projekt, der drypper af hjerteblod og engagement tilsat en næsten trodsig attitude i forhold til alt der er in, smart og ungt, for dette er en hardcore kærlighedserklæring til provinsen og dens indbyggere, leveret af en sangskriver, der har fundet det helt rette stof til sit særlige talent.
 
Albummet: UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark - blev kåret som et af årets bedste musikalbums af Politiken, Information, Ekstra Bladet og Go’ Morgen Danmark (TV2).
MIKAEL K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.
Vi får serveret den højeste standard af træfsikre tekster indfattet i de fineste melodier af en på mange måder usædvanlig hverdagspoet.
MIKAEL K
Dansk sangkunst – når den er bedst
 
 
Koncerten afholdes i MarKant, Børkops Kulturhus
 
Dørene åbnes Kl. 18.30
Medlemmer: 100,00 Kr.
Andre: 130,00 Kr.
Tilmelding: mail@kunstskabet.dk