Medlemsaften. Onsdag den 4. oktober 2017

Foredrag – Rene Ørnfeldt

Politimand af hjertet

Onsdag den 4. oktober 2017 - Kl. 19.30

Rene Ørnfeldt

25 minutter, der ændrede alt – og var Breaking News få minutter efter. Politiassistent Rene Ørnfeldt og Dario    var på en opgave. En aggressiv og balstyrisk mand i en 7-Eleven forretning. Situationen var yderst alvorlig.  Politihunden Dario forsøgte at pacificere angriberen – men uden held. Rene sigtede mod gerningsmandens arm, kuglen ramte uheldigt og gerningsmanden var dræbt. Hændelsen satte en midlertidig stopper for en flot karriere i politiet. Rene Ørnfeldt blev tiltalt for hændelsen men blev efterfølgende total frikendt. Dommerne fastslog, at Rene havde været i livsfare og handlede i nødværge.

Derefter fulgte en barsk og nervebelastende tid, hvor tragedien fik sat livet i et helt andet perspektiv. Rene er i dag tilbage i jobbet som hundefører og som instruktør for sine kollegaer. Men intet er som før.

Rene fortæller om denne begivenhed – men også om andre aktioner i den absolutte front af Københavns Politi, hvor en hundefører altid går forrest i de mest dramatiske situationer. Om nogle af de opgaver, der har været i de landsdækkende medier og som Rene har deltaget i sammen med sin hund.

Vi får desuden et indblik i, hvordan man træner og udvælger hunde til politiets tjeneste, om et tillidskrævende og fantastisk samarbejde mellem en betjent og hans hund.

 

                Dørene åbnes Kl. 19.00

Pris inkl. kaffe & brød:

Medlemmer: 60,00 Kr.

Ikke Medlemmer: 100,00

  Tilmelding: mail@kunstskabet.dk

Foredraget afholdes i MarKant, Børkops Kulturhus, Ågade 6, Børkop