Å Kunst - Pressemeddelelse

Lørdag den 13. oktober 2012 forenes natur, kunst og kultur i Børkop.

 

En kreativ arbejdsgruppe blandt KUNSTSKABETs

medlemmer har gennem mere end 3/4 år arbejdet med kreativitet, engagement og ildhu for på denne måde at forene disse 3 elementer og være med til at markere KUNSTSKABETs 10 års jubilæum.

Store tanker er tænkt, ideer har sprudlet, malingen har flydt. Der er blevet snittet, limet, støbt, strikket og svejst. Alt er nu klart, og borgere i Børkop området og andet godtfolk kan lørdag den 13. oktober gå gennem døren til en finurlig, fræk, farverig og forførende verden af oplevelser.

Den officielle åbning foregår kl. 13.00 ved

Byparken udenfor Børkop Bibliotek.

 

 

Begynd turen på Børkop Biblioteket med Cantemus kor og orkester og lyt til smukke toner. Gå turen langs åen til Børkop Vandmølle. Undervejs vil du gå gennem døre til en helt ny verden, se ejendommelige skilte, møde folk fra svundne tider, høre og se elverfolket etc. Også i det rindende vand og oppe i træerne er der noget at opdage.

Fra Børkop Vandmølle strømmer liflig musik og tilbage på Aagaarden er der noget for øjet, øret og ganen. Her holder KUNSTSKABETs medlemmer en spændende kunstudstilling og caféen er åben med forskellige musikindslag.

 

Rigtig spændende bliver det - og en helt anden oplevelse fås - hvis turen tages igen, når mørket falder på. Måske med en lommelygte!

 

Kl. 20.00 sættes punktum for en begivenhedsrig dag med et stort festfyrværkeri