Mølledagens Kunstudstilling 2018

                       Mølledagens Kunstudstilling 2018

Fernisering Kr. Himmelfartsdag

den 10. maj Kl. 11.30    

              ved Kulturdirektør John Hansen

Der er naturligvis et glas vin, masser af input, masser af god kunst, godt vejr, god stemning, en spændende udstilling, det hele er gratis og så godt som alle de udstillende kunstnere vil være til stede ved ferniseringen.

Alle, der besøger udstillingen, har mulighed for at stemme på deres favorit kunstværk. Blandt alle stemmerne på det vindende kunstværk, trækkes der lørdag den 12. maj kl. 15.45 lod om en flot kurv samt 2 gange god rødvin.

Konkurrencen afholdes i hele udstillingsperioden.

Billedet – Den gule Dame – var kunstværket der til Mølledagene i 2017 opnåede det største antal stemmer. Maleriet er udført af Bodil Tanderup Pagh.

Den gule Dame. Vinderbilledet 2017

Møllestien er gjort klar, så man kan deltage i åbningen på Børkop Vandmølle og derefter tage den smukke tur langs åen til MarKant, hvor KUNSTSKABETs udstilling åbnes med fernisering kl. 11.30. Som tidligere år er der opsat flag langs ruten på Møllestien.

Udstillingen er åben Kr. Himmelfartsdag fra ferniseringen til kl. 16.00.

Fredag den 11. & lørdag den 12. maj er udstillingen åben fra kl. 10.00 til 16.00.

Vi glæder os til at præsentere en spændende udstilling med værker udført af 31 af foreningens udøvende kunstnere samt til mødet med de mange besøgende, der traditionen tro plejer at besøge vores udstilling.

Tag naboen under armen og byd vedkommende med til en god lokal kulturel oplevelse.

Udstillingen afholdes i MarKant, Børkops Kulturhus, Ågade 6, Børkop