Medlemsaften. Onsdag den 7. november 2018

Medlemsaften

Lars Morell

Original Kunst & Originale Personligheder

Onsdag den 7. november 2018 Kl. 19.30

Lars Morell - Foto: Bruno Rasmussen

                    

Lars Morell er nyligt aktuel fra filmen: ”De originale” der blev vist på TV2, juni 2018. Lars fortæller om sit livkunst – filmen ”De originale” og de medvirkende – om sit forfatterskab og om sit venskab med kendte kunstnere.          

Lars er en sproglig ekvilibrist og har evnen til at gøre et hvilket som helst emne interessant. Det er fortælling med viden og indsigt, et livs erfaring, en ildsjæls engagement, en forskers nysgerrighed og en dansers raffinement. Han er en troværdig tryllekunstner i formidling, en eminent fortæller, han er rottefængeren fra Hameln, der får alles opmærksomhed.                                                                                Filmen ”De originale” går tæt på Lars Morell og 3 af hans venner.   De er ikke synkroniserede med tiden og det omgivende samfund.  De blæser på tidens gængse normer. De tiltrækkes af det skæve, af kaos og det veloplagte vanvid hos hinanden. Filmen følger vennerne gennem 7 år – deres liv på kanten mellem lyset og mørket, det muntre og det forfærdelige, orden og kaos. Stig Guldbergs film hylder venskabet på godt og ondt og spørger provokerende:             

Hvad kan vi lære af de originale  

og hvad skulle vi stille op uden venskabet?                                                                                                

Dørene åbnes Kl. 19.00

Pris inkl. kaffe & brød:                         Medlemmer: 60.00 kr.  Andre: 100,00 kr. Tilmelding: mail@kunstskabet.dk    

Foredraget afholdes i MarKant, Børkops Kulturhus